30 perc alatt hatékony edzés ?!

IGEN! Mi azt állítjuk, hogy 30 perc alatt igenis végezhető hatékony edzés. Ezért összeszedtünk minden olyan fontos információt a Power Plate Gyorsulási Tréninggel kapcsolatban, amit tudni kell. A Power Plate®-en végzett edzésekkel hatékony kalóriaégetést érhetsz el, formálod, feszesíted vele a tested és kirobbanó közérzetre tudsz szert tenni. Mutatjuk mi is ez valójában:

Mit csinál a Power Plate gép, mint vibrációs tréning berendezés?

A Power Plate gépek a fitnesz technológia új generációját kínálja, az edzések egyik leghatékonyabb változatán, a Gyorsulási Tréningen keresztül. Ez a forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, mellyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódását váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak.

Mi az a Gyorsulási Tréning? Milyen elven alapszik?

A Gyorsulási Tréning Newton második törvényére épül, ahol F = m x a. – Az erő egyenlő a tömeg és a gyorsulás szorzatával.

Míg a hagyományos gyakorlatok a tömeget növelik, addig a Power Plate gépek a gyorsulást a vibráció, a rezgés segítségével fokozzák.

Páros fiú edzés a Pulse Power Plate Mozgásstúdióban

A Power Plate gépek főképp fel és le vibrálnak az izomerő fokozása végett, a jobb-bal és az előre-hátra irányú rezgés az egyensúlyt és a koordinációt javítja. 

Hogyan működik ez az edzésmódszer?

Ez a nagy hatékonyságú edzésforma semmi más edzésformához nem hasonlítható. Zsírt éget, fokozza az izomtónust, javítja az egyensúlyt és növeli az erőt. A Power Plate géppel a stúdiót látogató vendégek átfogó, a teljes testet megmozgató edzést kapnak személyi edzőink segítségével, mely nyújtást, egyensúly fejlesztést, erőközpont edzést, izomerő növekedést és masszázst foglal magába. A rendszeresen végzett Gyorsulási Tréning gyakorlatokkal az eredmények gyorsan láthatóak: több erő, magasabb rugalmasság, határozottabb izmok és izomtónus, kevesebb cellulit és testzsír.

A Gyorsulási Tréning működését példával is szemléltetve egy infografikán összesítettük:

Ki használhatja a vibrációs gépet?

Mindenki, aki megfelelő kondícióval rendelkezik és nincs abszolút vagy relatív kontraindikációja a Power Plate gép használatát illetően. További részletek a kontraindikációkkal kapcsolatban megtalálhatóak a weboldalunkon ide kattintva.

Mennyi időt vesz igénybe egy Power Plate az edzés?

A Gyorsulási Tréning gyakorlatok fokozzák a teljesítményt, miközben növelik az edzés hatékonyság, mindössze 30 perc alatt megdolgoztatva az egész testet, hetente két, vagy három alkalommal. Általában 4 perc bemelegítés, 22 perc edzés és 4 perc nyújtás/masszírozás az edzésrend. Ettől természetesen az edzők eltérhetnek, amennyiben szükségesnek érzik a változtatást. 

Lehet 30 perc alatt hatásos edzésmunkát és kalóriaégetést elérni?

A megnövekedett gravitációs mező hatására, az izmok intenzívebb munkája révén az elégetett kalória mennyisége megfelel körül-belül egy egy órás edzőtermi tréningnek.

A Power Plate Gyorsulási Tréning és egyéb testedzések kalóriaégetéseinek összehasonlításáról olvasd el korábbi cikkünket, ahol tesztekkel bizonyítottuk a Power Plate gépek hatásosságát.

Személyi edző mikor segít az edzésben?

Power Plate tréneri oklevéllel rendelkező szakképzett személyi edzőink természetesen minden alkalommal, a tréning első pillanatától koordinálják és segítik a vendégeinket, ez benne van az edzés árában. Az edzőink kezelik a gépeket, mondják és mutatják el az elvégzendő gyakorlatokat, ügyelve a helyes tartásra a gyakorlatok végrehajtásra közben. A maximális odafigyelés és szakértelem szükséges, csak így lehet a legjobb eredményt elérni.  Az edzést, a feladatokat mindenkinek egyénre szabva alakítják ki, a vendég kondíciójának, igényeinek és céljainak megfelelően, legyen az akár fogyás, formálódás, erősítés.

A Power Plate edzésekkel lehet hatékonyan fogyni?

A Power Plate-en végzett gyakorlatok pozitív irányba befolyásolhatják az anyagcserét, ezáltal segítve a súlycsökkentést.

Az alap anyagcsere a pihenés közben felhasznált energia mennyisége (kalória). A fizikai, és kis mértékben a szellemi tevékenység is igényel energiát. Minél aktívabb valaki, annál több energiát éget. Ugyanakkor különbséget kell tenni a súlyvesztés és a zsírból történô fogyásból. Fontos, hogy a nem kívánt zsírt égessük el, miközben a zsírmentes izmokat megôrizzük, így javítva az általános testösszetételt.

Viszont a Gyorsulási Tréninget végzők nem csak az edzéstől fognak lefogyni, hanem a súlycsökkenést az is befolyásolja, hogy mennyire egészségtudatosan táplálkozik valaki. Az egészséges életmódnak része kell, hogy legyen a megfelelő étrend is, nem csak a rendszeres mozgás. Tudjuk az aranyszabályt: A siker 70%-ban a konyhában múlik, 30%-ban a mozgásstúdióban, edzőteremben.

Tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy a Power Plate tréning hatékonyan fogyaszt és ezenkívül eredményesen formálja az izmokat. Emelett a humán alanyokon végzett vizsgálatok szerint a hason lerakódott zsírból többet lehet fogyni ezzel a módszerrel, mint a hagyományos fitnesz gyakorlatokkal.

Amennyiben te is kipróbálnád a Gyorsulási Tréninget INGYENESEN, fogalj időpontot online, várunk szeretettel:

http://pulsepowerplate.hu/
május 2018
hét ked sze csü pén szo vas
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
By | 2018-02-14T16:58:04+00:00 augusztus 23rd, 2017|Mozgás, Power Plate| 30 perc alatt hatékony edzés ?! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva