Edzés Motiváció – Idézet, szöveg nőknek és férfiaknak a hatékony edzéshez2024-01-03T13:56:17+01:00
edzes motivacios idezet

EDZÉS MOTIVÁCIÓ

A 20 legjobb motiváló idézet edzéshez

Beszéljünk akár élsportolókról, akár hobbi sportolókról, előfordul, hogy alábbhagy az ember edzéshez való kedve, valamilyen külső vagy belső tényezők miatt. Viszont ezt bármelyikünk vissza is tudja építeni. Te is, csak olvasd el az edzés motiváció idézeteket és egyből meg jön a kedved mozogni. 🙂

Összegyűjtöttük neked – szerintünk – a 20 legjobb edzés motiváló idézetek igazi esszenciáját. Olvasd el őket, pörgesd fel magad velük, inspirálódj, ha bármikor szükséged van egy kis támogatásra vagy iránymutatásra. Illetve mindig szükségesek a motiváló gondolatok, idézetek edzéshez, legyen az akár futás, edzőtermi edzés, csoportos aerobic óra, TRX edzés, kettlebell edzés, otthoni edzés vagy akár Power Plate edzés is.

Természetesen az idézetekhez motivációs képek is tartoznak, nézd meg, inspirálódj, érezd jól magad.

De akár magánéletről, munkáról, családról, tanulásról van szó, ezeken a területeken is jól jöhetnek a rövid sport motivációs idézetek minden napra. Kezdd ezzel, hogy jobb napod legyen: Molyolyogj! 😉

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #1

„A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”Arnold Schwarzenegger

??? Arnie csak tudja a siker titkát, mivel számos területen (testépítés, színészet, politika, stb.) is felért a csúcsra… Milliókat inspirál jelenleg is nap, mint nap, érdemes adni a szavára, szerintünk tudja mit beszél. ??‍♂️ Zsebre tett kézzel könnyen lehet nagyot esni a létráról, vigyázz a megelégedettséggel, becsapós lehet…?

 Sokszor kemény munkával és kitartással is hetekbe, sőt akár hónapokba is telhet, hogy komolyabb változásokat elérjünk a testünkön. Azt senki nem ígéri, hogy könnyű és egyszerű lesz, de azt igen, hogy megéri. Magunkba fektetni mindig megéri. Persze, mert egészségesebbek, fittebbek és energikusabbak leszünk. 

Edzés motiváció nőknek vagy edzés motiváció férfiaknak? Igazából teljesen mindegy melyik nemhez tartozol, neked is, nekünk is és mindenkinek szüksége van arra, hogy motiválódjon, inspirálódjon. Válj jobbá minden nap! Eddz a szabadban vagy otthon egy online videós edzéssel!

Tegyél te is a céljaidért minden egyes nap!

A siker letrajat nem lehet zsebre tett kezzel megmaszni.
Életmódváltó program

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #2

„Az előrejutás tikta az elindulás.” – Agatha Christie

Az előrejeutás titka az elindulás.

? Ha nem teszed meg az első lépést sem magadért, akkor miért várnál pozitív változást??? ?‍♀️
Maradsz egyhelyben, ahol eddig is voltál. Vagyis nem. Visszaesel. Lemaradsz. Saját magadhoz, ahhoz az önmagadhoz képest, aki elszánta magát és elindult az újtán, bármilyen nehézséggel is nézett szembe… Ne okozz csalódást a jövőbeni énednek. Meg fogja köszönni azt amit ma, holnap és mindennap magadért teszel.

Nem nehéz, tényleg. Őszintén mondjuk. Indulj el, tedd meg az első lépést, a második már könnyebb lesz, hidd el. ? Mi drukkolunk neked!

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #3

„Minél többet edzel, annál erősebb leszel.”

? Bizonyára hallottad már azt a közmondást, hogy „Gyakorlat teszi a mestert.”… ? Nincs ez másképp az edzőteremben vagy akár a egy személyi edzésen, vibrációs tréningen sem, sőt nem csak fizikailag, hanem mentálisan is megerősödsz. ?

?‍♀️ Sokszor mi sem értjük az embereket, hogy miért gondolják, hogy egy-két alkalom az edzőteremben már csodákat és változások hadát fogja előidézni. Vagyis de, tudjuk… ? Ezt súlykolják a TV-ben és a reklámokban, hogy idd meg ezt a port, vedd be ezt a tabit, kend be magad ezzel a krémmel és megszabadulsz X kilótól, akár nem kell mozognod sem mellé. Vagy csak ráállsz erre vagy arra 10 percre és lefogysz. Hát persze… Legyen meg a motiváció minden napra, az edzés motivációk! Ne csüggedj!

minél többet edzel, annál erősebb leszel

Voltál már Power Plate edzésen? Még nem?
Sokan tévedésben vannak ezzel a szuper vibrációs géppel kapcsolatban is. Vagy lenézik vagy nincsenek is tisztában az erejével és csak legyintenek rá. „Ó én ezt már próbáltam… ez olyan mint a F……. és nem tapasztaltam semmi hatást utána” Aha, ja. Trabantot is lehet a Ferrarival összehasonlítani nem? Mindkettőnek 4 kereke van, egy kormánya meg egy motor benne ami hajtja. ?
Tudod mennyire embert próbáló 30 percig koncentráltan, teljesen odatéve magad edzeni?
Ha nem, semmi baj, csak kérdezz meg néhány vendégünket akik mondjuk már több mint fél, egy vagy 2 éve járnak folyamatosan heti 2-3-4x Power Plate edzésre. Megdöbbennél miket hallanál…! ? Még 2017-ben leteszteltük mennyi kalóriát lehet elégetni 30 perc alatt és meglepő eredményt kaptunk.

✅ Egy a lényeg, bármilyen edzésformát is végzel: Gyerünk le a terembe és csináld!

diéta

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #4

„Aki az álmait követi, az nem tétlenkedhet.” – Paulo Coelho

Aki az álmait követi az nem tétlenkedhet

? ÁLOMmunka, ÁLOMférj/feleség, ÁLOMotthon, ÁLOMgyerek, ÁLOMalak? Csak elképzeled, vagy már meg is van? ?
Mindannyiunknak vannak álmai, kevesebbeknek konkrét céljai, de sokszor még kevesebben vagyunk, akik hajlandóak tenni is, hogy elérjük arra, amire vágyunk.

Sokan célokat sem tűznek ki, csak álmodoznak éjjel-nappal és irigyek arra aki sikeres. Ne legyél irigy. Egyrészt ez a 4. főbűn, másrészt semmire sem mész vele, csak felidegesíted magad. Állj fel, állj ki magadért, menj el edzeni, étkezz egészségesen, dolgozz magadon keményen. Nincs titok, tenni kell érte.

Ne csak álmodozz, hanem tegyél valamit az álmaidért még ma! ??

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #5

„Aki nem tesz érte, az viselje a következményt is.”

? Én vagyok a felelős, én vagyok a felelős, én vagyok a felelős. – mondogathatnád… De tudod, hogy nem elég csak mondani, hanem tenni is kell magadért és a céljaidért. Ne felejtsd el, nem az edző miatt szenvedünk az edzésen és igyekszünk hatékonyan és jól kivitelezni a gyakorlatokat, hanem magunkért! Lehet persze sz*rul és dekoncentráltan is csinálni, de hát kit akarsz átverni?

⌚️Minden másodpercben döntést hozol, akkor is ha cselekszel, akkor is ha nem. Az idő meg telik. Ne pazarold el, legyél magaddal brutálisan őszinte, amennyiben fontos vagy saját magadnak, akkor legbelül tudod mi a helyes döntés. Ha edzened kell(ene) akkor menj, hagyd a kifogásid, ha pihenned akkor meg pihenj, töltődj fel! ?  Édzés motiváció és pihenés motiváció is kell minden napra! ?

 Rajtad múlik, bármire képes vagy! Hozd jobb formába magad, mi segítünk! ?

edzes-motivacio-aki-nem-tesz-erte-az-viselje-a-kovetkezmenyt-is
diéta

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #6

„Ha te nem figyelsz a fenekedre, más sem fog!”

edzes-motivacio-ha-te-nem-figyelsz-a-fenekedre-mas-sem-fog

? Hol van a fókuszod? ? Figyelsz magadra? – Olvasd el mi van a képre írva! Kell ennél jobb motiváció edzéshez nőknek? Hiszen (szinte) minden lány formás lábakat és kerek barack feneket szeretne és ámulnak a fitness modelleken, hogy milyen szép alakjuk van. Igen, sajnos az irigység gyakran előtörhet (erről már írtunk feljebb). Viszont ilyenkor már csak a „végeredményt” látjuk, az edzőteremben, mozgásstúdióban töltött kemény edzéseket, korai kelést, lemondásokat, tudatosan betartott diétás étrendet kevésbé vesszük észre.

Tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy te mindent megtettél ami tőled telt. Nem etted meg a szénhidrátbomba cukros sütit a mamánál, lementél edzeni akkor is amikor nagyon esett és fújt a hideg szél, stb… Na, neked hogy van a lelkiismereted? De tudod, nem az számít mi volt, hanem, hogy mit tudsz megtenni mostantól.

☝️Szóval koncentrálj és tegyél magadért, hogy jól érezd magad a bőrödben! ?

Mi szuper PP személyi edzésekkel ??‍♀️??‍♀️ (és személyre szabott diétás étrenddel ???? ) tudunk hozzájárulni, hogy elégedettebb legyél magaddal!

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #7

„Önmagadat nem megtalálni, hanem megteremteni kell.”

Mikor érezted úgy, hogy „most vagyok életem legjobb formábjában”? Volt már egyátalán ilyen nálad? Ha nem, akkor még mindig elérheted, sosincs késő belekezdeni, hogy „előállítsuk” önmagunk leg kiemelkedőbb verzióját!

▶️
 Csak tenned kell érte, mert a semmittevéssel semmivé leszel…? Tedd be a kedvenc zenéd, nyomj egy playt, told fel a hangerőt, ? élvezd és kezdj el tenni magadért. ? Bármilyen területen is szeretnél jobbá válni, ez biztosan adni fog egy löketet! ?

??
Ha edzéssel szeretnél a életed legszuperebb formájába kerülni, akkor ne fecséreld az időd, cselekedj és jönni fognak az eredmények is! Kell ennél jobb edzés motiváció?

Próbálj ki valami újat, ha már rég próbáltál. Keresd és találd meg azt az edzésformát, amiben igazán oda tudod tenni magad. Teljes testvibrációs tréninggel hogy állsz? Még nem is tesztelted??? Adj egy esélyt neki. Durvább, mint amilyennek látszik!

edzes-motivacio-onmagad-nem-megtalalni-hanem-megteremteni-kell
diétás étrend

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #8

„Ahol nem izzadsz meg, az nem sport!”

edzes-motivacio-ahol-nem-izzadsz-meg-az-nem-sport

Neked meg van a balanszod a munka és a magánélet között, odafigyelsz magadra?

?‍♀️SPORTolsz rendesen vagy hiába írjuk a legjobb edző idézetek egész sorát, mégsem teszel magadért? ?‍♀️? 
➡️ Mármint, nem úgy, hogy csak gondolsz rá, hogy le „kellene” menni edzeni egyet… az még nem sport.
➡️ Meg pl. a barátnőm / testvérem / kiskutyám beteg, így én sem megyek tornázni… még az sem.
➡️ Illetve a „nem kell megizzadnod és ledobod a kilókat” típusú „edzésformák”… ? ez sem mondható annak.

 Tudtad, hogy a mentális fittséghez és a jó teljesítőképességhez elengedhetetlen, hogy rendszeresen mozogj valamit? Itt a hangsúly a RENDSZERES-en és a MOZOGJ-on van! ? Menj el túrázni ?‍♀️, vagy bicózni?‍♀️, vagy futni?‍♀️, vagy úszni?‍♀️, vagy le a konditerembe?️‍♀️, ha azt szereted. ? Vagy ha edzenél egyet hatékonyan 30 perc alatt, akkor gyere hozzánk! ??

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #9

„A fizikai erő másodlagos. Az akarat az, ami számít.”

Kommentár nélkül… ?
?? …Vagy mégis egy rövid kommentárral: Sokan azt az erőt nézik, ami kívülről látszik, a külsőségekre adnak. Viszont a belső erőd az az, amit csak tudsz, hogy milyen óriási. ?

Nem bullshit: Te is képes vagy rá! Akarj többet. A mentális fittség legalább annyira fontos, mint a fizikai fittség. Ne hanyagold el egyiket sem!

edzes-motivacio-a-fizikai-ero-csak-masodlagos-az-akarat-az-ami-szamit
diéta

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #10

„Mindent megtagadhatsz, kivéve, hogy jobbá válhatsz, ha akarsz.” – Dalai Láma

edzes-motivacio-mindent-tagadhatsz-kiveve-hogy-jobba-valhatsz-ha-akarsz

?? Csakis rajtad múlik a változás. Egy dolgot bármikor meg tudsz változtatni, a hozzáállásodat. Gondolj bele, ha például naponta csak 10 oldalt olvasol egy könyvből, az 4 hét alatt 280 oldal, kb. egy mai könyv terjedelme. Ezt megteszed 12x és elolvastál 12 könyvet.

Most mennyi könyvet olvasol el egy év alatt? Nem mondhatod, hogy nincs rá időd, 10 oldalt még lassú olvasással is 15-20 perc alatt el lehet olvasni (nagyon max). Egy nap alatt, ha nincs negyed órád arra, hogy fejleszd magad és olvassál egy számodra fontos témában, akkor nincs miről beszélni. Ez nem csak egy motivációs szöveg. Nem a levegőbe beszélünk, igenis fordíts figyelmet a fejlődésedre!

Igaz ez az edzésekre is. Ha csak hetente 2x lejársz akár 1 órát kocogni, kondizni, vagy csak heti 2x 30 perces PP edzésre, sokkal közelebb hoztad a vágyott formádat. Te döntesz és te választasz utat magadnak. Mindig. Nem kell jobb edzés motiváció annál, hogy fittebbek és egészségesebbek lehetünk.?

Ha a sport és egészség terén szeretnél jobbá válni, keress bizalommal, abban a segítségedre leszünk! ?‍♀️?‍♂️

diétás receptkönyv

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #11

„Hozzuk ki magunkból a legtöbbet!”

⏰ Már eljött az idő, hogy felvedd a „kesztyűt”…
☀️ Amikor a nyár véget ér, vagy túl vagyunk egy olyan időszakon amire kitűztünk egy célt, azután sokunk motivációja lecsökkenhet.
„Meleg/Hideg van…”, „Most már úgysem tudok változtatni a „Beach Body”-mon…”, „Nincs hova tenni a gyereket…”, „Majd új az új évben elkezdek mozogni…” stb. ??‍♀️

Örömmel jelezzük, hogy megtelt a „kifogásvonat”?, neked már nincs rajta hely. Hú-hú… Vagy inkább „Hú-zás edzeni!!!” ? – Ez már szinte a sport motivációs idézetek magasabb szintje… ?

? Szóval a jó hír, hogy már nem szükséges bújkálnod önmagad (és a tükör) elől. ?Tegyél érte, hogy változás következzen be az életedben. Motiváld magad, képes vagy rá! Állj fel, gyere le mozogni, figyelj az egészségedre, a fittségedre és ha elég kitartó vagy és keményen dolgozol heteken-hónapokon át meg lesz az eredménye. Jól olvastad, nem 2-3 alkalom után lesz változásod. Na mi lesz? Nyalogatod még a sebeid, vagy odateszed az akaraterőd végre? ? Legyél önmagad lejobb verziója!

☝? Tudod… „Nincs INGYEN ebéd”, dolgozz meg érte! ?

HAJRÁ! Gyere, mi itt leszünk és támogatunk az utadon a célodig! ?

edzes-motivacio-hozzuk-ki-magunkbol-a-legtobbet
életmódváltó program

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #12

„Egész jó móka megvalósítani a lehetetlent.” – Walt Disney

edzes-motivacio-egesz-jo-moka-megvalositani-a-lehetetlent

☝? Igenis lehetséges jókedvűen és szórakozva teljesíteni a célokat, melyeket kitűzünk‼️ Például mondjuk választasz egy edzésformát, amit élvezel és mindig várod, hogy mehess, amikor ott vagy azt hiszed „belehalsz”, de utána feltöltődsz, jókedvű vagy stb. ?

Telnek, múlnak a hetek, hónapok és azt veszed észre, hogy elérted a régóta várt alakodat! Ami talán egy éve elérhetetlennek tűnt, az mára már valóság.??

De minden mást ugyanígy csinálhatunk, minden csak hozzáállás kérdése.❗Valósítsd meg a saját „lehetetlen” küldetésed!?

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #13

„Bármire képes vagy, ha elszánod magad.” – Sarah J. Maas

❓Te csak akarod a változást, vagy teszel is érte?? Motiváció edzéshez? – Csak rajtad áll az eredmény.

?? Hallottuk már, hogy amit az elme el tud képzelni, a test meg is tudja valósítani. Ezt nap, mint nap láthatjuk akár az edzések közben is, és leginkább kétfajta emberrel találkozunk: 
1. Aki nem hisz magában és egyfolytában azt hajtogatja, hogy ááá ezt nem tudom, ez nem fog menni, kevés vagyok, stb.
2. A másik, pedig azt mondja, hogy na gyerünk csináljuk, menni fog, bármilyen nehéz feladatot is kap az élettől. (vagyis az edzőjétől… ?)

✅ Próbáld ki, hogy a héten a 2-es kategóriába sorolod magad és hiszel magadban, és nézd meg magadon mekkora változásokat fogsz érezni! Edzés motiváció magasabb szinteken! ?

edzes-motivacio-barmire-kepes-vagy-ha-elszanod-magad
diéta

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #14

„Kibírhatatlan – mondjuk, és kibírjuk.”

edzes-motivacio-kibirhatatlan-mondjuk-es-kibirjuk

Vannak itt motiváló idézetek a kitartásról is…
? Te hogy állsz a komfortzónád elhagyásával?
??‍♀️ Kibírod, tartod, tovább csinálod, mikor már nem bírod, vagy abbahagyod? ?? Nem mindegy…
❗️A kitartásod ami igazán lényeges a fejlődésed szempontjából! ? Azt tudtad, hogy ha nem feszegeted a saját határaidat testmozgás közben akkor nem fogsz fejlődni sem!? ? 

✅ Stúdiónkban az edzőink folyamatosan segítenek, motiválnak és dolgoznak azon, hogy kitolják a teljesítőképességed határát! ✌???‍♀️ Ezt szerintünk többen is tanusíthatják… ?

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #15

„Tűzd ki a céljaidat és cselekedj.”

Lehet új nap, új hét, új hónap, új évszak? – ? Egy ÚJ KEZDET is? – Ez csak rajtad múlik, hogy hogyan döntesz, mit csinálsz. 

1️⃣ Továbbra is elégedetlenkedsz, nyavajogsz, hisztizel, hogy ez a baj, meg az a baj, kifogásokat keresel és nem csinálsz semmit, vagyis nem változtatsz pozitív irányban. Elolvashatsz akárhány idézetet, ha nem cselekszel… VAGY

2️⃣ Leülsz, figyelsz kicsit önmagadra, a tested és a szellemed jelzéseire, elcsendesíted az a külső zajokat, koncentrálsz, átgondolod mit szeretnél elérni az elkövetkezendő időszakban, pontokba szeded (felírod!), kitűzöd a céljaid és nekiállsz végrehajtani és CSELEKEDNI. Az eredmények pedig jönni fognak, ha kitartó és eltökélt vagy amellett, amit elhatároztál. Tedd mindezt jókedvűen és tiéd lesz a világ.

✅Tudtad? – „Attól még nem lesz formás hátsód, hogy csak ülsz rajta!” – Gyerünk, mire vársz? ?

edzes-motivacio-tuzd-ki-a-celjaidat-es-cselekedj
életmódváltás

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #16

„Az optimizmus az a hit, ami elvezet a sikerhez.” – Bruce Lee

edzes-motivacio-az-optimizmus-az-a-hit-ami-elvezet-a-sikerhez

?? Bármi is legyen a célod, ha hiszel magadban, elszánt vagy és nap, mint nap legalább egy „kis lépést” teszel érte kitartóan, pl. ? olvasol 1-2 fejezetet egy könyből, ?️‍♀️lemész legalább 30 percet edzeni, ?megtanulsz 10 új idegennyelvű szót… stb. akkor nem kérdés, hogy eléred, amiért kitartóan dolgozol. ???

? Igen tudjuk…, hogy van olyan nap amikor a sarokba vágnád a könyvet és nincs kedved edzeni sem, de ha a saját egód ilyen és ezekhez hasonló „tombolásait” ? jól kordában tudod tartani, akkor nincs olyan amire ne lennél képes. ? Hajrá, mi hiszünk benned! ??‍♀️?‍♂️

✅ Legyél te is optimista és válj sikeressé! ?

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #17

„Edzés először, lazulás később.”

❗️Az edzés idézetek és a motiváció során sem lehet magáról edzés fontosságáról is eleget beszélni… Persze tudjuk,  kell azért a pihenés és a lazulás is, ez nem kétség.

☀️ Biztos sokan gondoljátok úgy, hogy amikor eljön a nyár, már nem kell edzened, meleg is van, olyenkor végülis kinek van kedve edzeni, nem? Meg egyébként is akkor a vízpart mellett kellene már lenned…???‍♀️?‍♀️

? Eltérőek a vélemények, de nagyjából 2-3 hét testedzés nélküli időszaknál már elkezdenek leépülni az izmok (illetve a formájukat is elvesztik, oda a tónusosság)… Előzd meg ezt azzal, hogy akár a nyári pihenés közben, illetve egész évben, minden héten beiktatsz legalább 1-1 edzést, vagy ha nyaralni /telelni utazol, készülj úgy, hogy 1-2 alkalommal lemész a szálloda edzőtermébe egyet futni (pl. a tengerparton) vagy mozogni bármit, amivel már sokkal jobban meg is őrizted a formád.

✅ Viszont amikor még a „formába hozás” időszakában vagy, miért ne jönnél le Power Plate edzésre? ?? Maximum csak akkor lehet kifogásod, ha teljesen betelt a napunk… ?

edzes-motivacio-edzes-eloszor-lazulas-kesobb
személyre szabott étrend program

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #18

„Ha most feladod, mi értelme volt az egésznek?”

? Egy hónap. Egy hónap? Átlagosan, ennyi ideig tartanak az ÚJ ÉVi fogadalmak. Te is eddig tartod csak? Hogy kreálsz magadból egy ÚJ ÉN-t? Hogy bírod? Csinálod még? Dolgozol magadon? ??‍♀️ Minden évben nekifutsz több kevesebb sikerrel? Kitartással hogy állsz?

? Bízunk benne, hogy te nem gondoltad azt az elején, hogy ennyivel (mármint ennyi befektetett idővel és energiával) „megúszod” a tested átformálást. – mint az összes többi „fogadalom kreátor”. Ez egy hosszabb folyamat, tudat alatt szerintem ezzel te is tisztában vagy.
Belevágni✂️, elkezdeni egy dolog, de kitartani és folytatni, menni edzeni – még akkor is ha esik a hó❄️, fúj a szél?, hideg van? – az megint egy másik dolog.

Ahogyan az Oscar? című vígjátékban mondják:
„Gyorsat akar vagy minőséget? Nem sietünk. Nem sietett Michelangelo, nem sietett Leonardo… és nem siet a Finucci.?

Te hova sietsz? Tudod mit akarsz? Gyorsat vagy minőséget? Azaz mondjuk mész az első egy gyors fogyást, változást ígérő történetet követve, ami után a dupláját szeded vissza, vagy inkább a második variációt, egy minőségi programot követsz, ahol a tudatosság, a rendszeresség és a kitartás dominál. ?? Mi itt vagyunk és segítünk neked, mi vagyunk az edzés motivációd is! Hajrá! ?

 A másodiknál meg is lesz a tartós eredményed, adj időd magadnak, a testednek, az elmédnek és NE ADD FEL!

diétás receptek

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #19

„Csináld most! Csináld most! Csináld most! – Brian Trancy

❗️ Csak a MOST van, és a MA számít! MOST kell cselekedned, és kihoznod a maximumot magadból minden téren. Tedd azt amit szeretsz, mosolyogj, élj vidáman, egyél egészségesen, eddz jókedvűen! Rohadtul nem számít mit tettél tegnap vagy mit szeretnél a holnap… A holnap csak a holnap gondja, a ma a máé. Ha már ezt olvasod, akkor őszintén örülünk, mert itt vannak ezek a rövid motivációs idézetek edzéshez, és már majdnem a végén jársz. Gyerünk tovább!  

✅ Te se várj a sült galambra! ? Szóval ha elhatároztad magad, akkor gyerünk, edzésre fel!

edzes-motivacio-csinald-most-csinald-most-csinald-most
diéta

EDZÉS MOTIVÁCIÓ #20

„Egyetlen edzésre vagy attól, hogy jól érezd magad.”

edzes-motivacio-egyetlen-edzesre-vagy-attol-hogy-jol-erezd-magad

? Egy a biztos: Csak rajtad múlik, hogy hogy érzed magad! Fontos, hogy meglegyen az edzés motivációd. Csinálnod kell, ne hagyj ki egy hetet sem mozgás nélkül, mert kiesel a ritmusból és „visszatérni” még nehezebb.

Mi egy pozitív, vidám hangulatú szuper hatékony PP edzéssel tudunk támogatni abban, hogy akár ma is jobb hangulatod legyen. ? (Ide kattintva tudsz időpontot foglalni ONLINE.)

?? Hiába van akár rossz idő, rossz kedv, levertség, az edzésed után egyből kirobbanóan fogod magad érezni.

✅ Teszteld le! Tegyél egy próbát és menj el ma edzeni!

diétás receptek

Fogyás motiváció képek, Fogyás előtte utána

Így az idézeteink végén szeretnénk a fenti edzős képeken felül néhány lánnyal és fiúval még egy kis plusz motivációt adni, hogy milyen szuper változásokat lehet elérni egy jól beállított, személyre szabott diétás étrenddel és a rendszeres (heti 2-3x) – akár Power Plate – edzéssel.

Mi ebben tudunk neked segíteni, hogy hatékonyan formálódj és lefogyj, ehhez adunk plusz motivációt.

fogyás előtte utána
fogyás előtte utána 3
fogyás előtte utána 4
fogyás előtte utána 5
fogyás előtte utána 6
fogyás előtte utána 8

Az oldalon található képek szerzői jog védelem alatt állnak!

Köszönjük, hogy elolvastad a nekünk leinkább tetsző, kedvenc edzés motivációs idézeteinket. Bízunk benne, hogy tudtunk neked is átadani egy kis erőt és inspirációt – amiből sosem elég – kis edzés idézetek és motivációs képek formájában… ?

Őszintén szorítunk, hogy legyen elég energiád, kitartásod és motivációd minden napra! HAJRÁ! ???

A blogunkon olvass további érdekes cikkeket edzésről, mozgásról, diétás étrendről, fogyásról, hízásról!

Itt lent megtalálod a legfrissebbeket:

diétás program