Otthoni edzés

OTTHONI EDZÉS, EDZÉSTERV VIDEÓS FORMÁBAN!

Otthoni edzés nőknek és férfiaknak.

Otthoni edzés – A PULSE otthoni edzésterv egy komplett rendszert takar. Mindenki számára ajánlott, legyen szó évek óta fitness teremben edző, vagy akár a sporttal most ismerkedő emberről. Fogyni, valamint erősödni, izmosodni vágyók is egyaránt használhatják ezt a módszert. Az edzés könnyen kivitelezhető bárhol, bármikor.

ÉRDEKEL AZ EDZÉSTERV

AMIT AZ EDZÉSPROGRAMRÓL TUDNI KELL

1. HATÉKONYSÁG

Ez az edzésprogram nagyon jól megdolgoztatja az izmainkat, egyszerre állóképességi és erősítő edzés. Hatékonyan tudjuk ezáltal megmozgatni a teljes testünket függetlenül attól, hogy kezdők vagy haladók vagyunk. Mindenki a saját tempójában és edzettségi állapotának megfelelően tud haladni.

2. EREDMÉNYESSÉG

Olyan edzést végzünk, ami nem hatalmas izmokat épít, hanem szálkás, funkcionális izomzatot hoz létre. Mivel főként saját súlyunkkal terheljük a testünket, ezért hihetetlenül erős, arányos és szépen kidolgozott lesz az izomzatunk és ehhez nincs szükség drága kondigépekre vagy nagy súlyzókra. Igazi otthoni edzés felszerelés és eszközök nélkül.

3. KÉPESSÉG FEJLESZTÉS

Az edzésprogram során több képességet is fejlesztünk egyszerre: erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt, gyorsaságot, akár robbanékonyságot is. Illetve nagy hangsúlyt fektetünk a törzs izmainak fejlesztésére, valamint a stabilizáló izmainkra. Fontos, hogy a „core” erős legyen.

4. KIVITELEZÉS

A gyakorlatok bárhol elvégezhetők, otthon a szobában, vagy akár egy parkban. Minimális felszerelés szükséges hozzá (ami akár az otthonodban is megtalálható). 7 hetes edzésprogramok, melyek egymásra épülnek, mindig megújulnak, ezért a fejlődésed nem áll meg. Egy edzés 30 perces, választható edzés tematikával. Minden gyakorlatnak létezik könnyített formája is, így mindenki el tudja kezdeni.

ÉRDEKEL AZ EDZÉS

SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS OTTHON!

ÉRDEKEL AZ EDZÉS

MIKOR AJÁNLJUK A PROGRAMOT?

? Ha fogyni szeretnél

? Ha átformálnád magad

? Ha erősítenél otthoni körülmények között

? Ha kiegészítenéd a futó edzéseidet

? Ha nem tudsz / akarsz konditerembe járni

ÉRDEKEL AZ EDZÉS

Vigyázz a testedre! Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

– Jim Rohn –

KIK VAGYUNK ÉS MIÉRT PONT VELÜNK EDDZ?

Budapest, Power Plate

2017-ben, a Mozgásstúdiónk létrehozásával egy olyan prémium edzőterem megalkotása volt a célunk, ahol jó hangulatban, egy igazi közösségben edzhet mindenki úgy, hogy közben a maximális teljesítményt nyújtja magasan képzett személyi edzőink szakmai felügyelete és koordinálása mellett. Mindezt pedig egy központi fekvésű, budapesti privát stúdióban (max 2 fő edz egyszerre), profin és teljeskörűen felszerelt, tiszta és rendezett körülményekkel álmodtuk és valósítottuk meg.

Több, mint 3,5 év működés és több, mint tízezer (10.000!!!) Power Plate gépeken végzett 30 perces személyi edzés megtartását és több 100 elégedett vendég átváltozását követően, felmerült az igény rá, hogy online, otthonról végezhető saját testsúlyos edzést is hozzunk létre. Ennek az eredménye lett a „PULSE ONLINE EDZÉSPROGRAM„. Ez bárki számára elérhető, teljes testes és szeparált gyakorlatokat tartalmazó edzésekkel várunk minden kedves mozogni vágyót. Az edzésterv egyaránt szól kezdőknek és haladóknak, nőknek és férfiaknak.

A tréningek mellett természetesen kiemelten fontos a kiegyensúlyozott, helyes táplálkozás a maximális eredmény érdekében, amelyben szintén tudunk segítséget nyújtani, hogy egészségesen és fitten élhess.

MARADJ MOZGÁSBAN! ?

Mészáros Ildikó és Kővári Viktor

stúdió tulajdonosok

„Aki akar valamit módszert keres, aki nem az kifogásokat.”

ÉRDEKEL AZ EDZÉS

ONLINE EDZÉS OTTHON

Milyen előnyei vannak a PULSE otthoni edzésnek?

kis helyigény

minimális eszközigény

maximális hatékonyság

változatos gyakorlatok

egymásra épülő edzések

folyamatos fejlődés

PULSE OTTHONI EDZÉS VIDEÓ CSOMAGOK

KEZDŐ CSOMAG

11,990Ft.
  • 7 hetes program
  • ————
  • 14 db 30 perces teljes testet ámozgató,

  • különböző otthoni edzés (videós formában) /heti 2 video/

  • Korlátlan hozzáférés a videókhoz

HALADÓ CSOMAG

19,990Ft.
  • 7 hetes program
  • ————
  • 21+1 db 30 perces szeparált (alsótest, felsőtest, core és cardio)

  • különböző otthoni edzés (videós formában) /heti 3 ill. 4 video/

  • Korlátlan hozzáférés a videókhoz

VÁLASZD KI A NEKED VALÓ EDZÉS CSOMAGOT!

TEENDŐID:
– Válaszd ki az edzésprogramod.
– Töltsd ki az űrlapot és kattints a megrendelésre!
– Ezután kapni fogsz egy automata számlát a számlázz.hu rendszeréből a megadott e-mail címedre.
– Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással az online edzésed!
– Miután beérkezett hozzánk az összeg, már küldjük is részedre a megrendelt csomagot a videókkal.
– Kezdheted is! ?
– – – – – – – – – – – – – –
A számlán feltüntetett ár alanyi adó mentes! Ha nem érkezne meg a számla 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az info@pulsepowerplate.hu email címre.
– – – – – – – – – – – – – –

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az edzésprogram megrendelése után kapsz egy automata e-mailt egy számlával, amelyet átutalással vagy bankkártyával tudsz kifizetni.

Az edzésprogramokat leírással és a videókkal e-mailen fogod megkapni pdf formátumban.

Amennyiben korábban nem jártál edzeni vagy maximum hetente 1-2 alkalommal mozogtál, javasoljuk, hogy a „Kezdő csomagot” válaszd, míg ha rendszeresen edzel és heti 3-4 alkalommal is mozogsz válaszd bátran a „Haladó csomagot”.

Minden edzésünk 30 perces, melyet a videón követhetsz végig. Ezek a videós anyagok profin megvágott, összeállított anyagok, visszaszámlálóval, idő kijelzéssel, hangjelzésekkel és zenei aláfestéssel. Neked kizárólag a gyakorlatot tartó edzőre kell figyelned törekedni a minél helyesebb kivitelezésre.

Amint kifizetted a csomagot, még aznap küldjük az edzésprogramod, amit el is tudsz kezdeni.

Természetesen nőknek és férfiaknak is ajánlott az otthon végezhető edzés.

A videókhoz korlátlan hozzáférést kapsz. Szóval bármikor és bármennyiszer újra edzhetsz rájuk.

Természetesen. Akár nehezíteni, akár könnyíteni szeretnél az edzéseiden, akár nehezíteni, van lehetőséged megvásárolni a „Kezdő” vagy akár a „Haladó” csomagot is a továbbiakban, ha végeztél az edzésekkel.

ÍRJ NEKÜNK!

VÁLASZOLUNK.


Online edzésÉtrend tervezésEgyéb

A küldés gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.