Olvasási idő: 3 perc

Mindig kedvetlenül indulsz edzeni… Magányosan keresgéled a konditerem egyik megüresedett futópadját vagy taposógépét… Alig tudod magad motiválni, reménykedsz, hátha találkozik a tekinteted egy másik szenvedő sorstárssal, s ezzel az együtt érző tekintettel kicsit bíztathatjátok egymást… Ismerős ugye? Ha mindezt szeretnétek kiküszöbölni, próbáljátok ki a páros edzést Power Plate gépen, felejthetetlen élményben lesz részed!

A társaságban való edzésnek létezik egy új dimenziója. Ha eddig kételkedtél a páros edzés hatékonyságában, akkor a Pulse Power Plate Mozgásstúdió szolgáltatása bebizonyítja, hogy működik párban is, sőt „Duplán jó!”. Ez az edzés ugyanis mindent magában foglal ahhoz, hogy ne magányosan, erőtlenül, inspiráció nélkül sportolj, hanem mindened meglegyen, ami egy szuper hatékony tréninghez szükséges.

De ha szeretnétek inkább otthon edzeni, arra is van egy jó megoldásunk, kattins a képre itt lent.

diétás receptgyűjtemény
Budapest, Power Plate
Budapest, Power Plate

Lássuk, mi minden kell egy gyors, eredményes és szórakoztató edzésélményhez?

Elsősorban természetesen egy nagyszerű módszer. A Power Plate gépek a fitnesz technológia új generációját képviselik. Ezeken a gépeken ún. Gyorsulási Tréningeken, a vibrációs tréningek egyik leghatékonyabb változatát végezzük. Ez a forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testedbe, mellyekkel az izmaid természetes reflexív összehúzódását váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át.

Az egész testre ható tréninggel valamennyi izomcsoportot egyszerre tudjuk aktiválni, a vibráció által megnövelt gravitáció segítségével. A Power Plate gépekkel így mindössze heti 2×30 perc időráfordítást jelent, viszont olyan hatékonyságú, mintha egy másfél órás kőkemény konditermi edzésben lenne részed. Ha nem hiszed, olvasd el a tesztünket az elégetett kalóriamennyiségekről.

Másodsorban kell egy profi személyi edző, aki gondoskodik a számodra megfelelő, biztonságos gyakorlatsorokról és folyamatosan segíti a munkádat. A jól kombinálható, változatos edzésprogramok és a szakképzett edző segítségével garantáltan rövid időn belül eléred a célodat, akár fogyásról vagy formálódásról van szó.

Mindehhez már csak a jó hangulat és komfortérzet hiányzik, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy igazán hatékony legyél abban, amit csinálsz. Stúdiónkban két vadonatúj Power Plate Pro6+ gépet használunk tréningekhez, így akár együtt is edzhetsz a pároddal, a barátnőddel, testvéreddel, anyukáddal, kollégáddal és még folytathatnánk a sort. Az edző mindkettőtöknek személyre szabott edzéstervet készít, s egyszerre irányítja a tréningeteket. Közös élmény, közös erőfeszítés, önkéntelen versengés és maximális jó hangulat biztosított!

Tekintsd meg interjúnkat a Viasat3 Trendközelben műsorból, ahol jobban megismerheted a Power Plate edzésformát:

diétás receptgyűjtemény

Extra szórakoztató társas élmény

A páros edzések a Power Plate fitnesz gépeken rendkívül motiválóak és szórakoztatóak, nincs helye feszengésnek vagy „nem találom a helyem” érzésnek. Hiszen ezek nagyban akadályozzák az edzésed eredményességét, bármilyen céltudatos is vagy. Egy olyan közösség, ahol a közvetlen, baráti légkör, az irányító és motiváló edző valamint edzőtársad látványos fejlődése is inspirálni fog Téged, mi több megalapozza a tréninged alaphangulatát. Ez által pedig duplájára nő a kitartásod és a teherbírásod is. Ha még jobban felturbóznád az edzés motivációd, olvass néhány motiváló idézetet edzés előtt.

Ha ismerőssel nehéz összeegyeztetned a megfelelő időpontot, akkor sem maradsz le erről a különleges lehetőségről. Bátran csatlakozz a Power Plate csapathoz és garantáltan lesz edzőtársad az egyedi, sokoldalú tréninged alatt.

diétás receptgyűjtemény