Olvasási idő: 2 perc

Lehet olvasni különböző oldalakon, tanulmányokban vagy power plate fórumokon, hogy milyen “ereje” van egy Power Plate tréningnek, de ezek egy részét vagy steril, laboratóriumi körülmények között végezték vagy nem feltétlen megbízhatóak.

Ezért, hogy tisztán lássunk, szeretnénk nektek a Power Plate hatékonyságát számokban is megmutatni. Az állításunk, amit bizonyítunk, hogy 30 perc Power Plate személyi edzés nagyságrendileg felér egy 60 perces másfajta sporttevékenységgel.

30 perces edzés otthon is végezhető eredményesen a PULSE online edzéstervvel, próbald ki te is.

Végeztünk egy kis saját kutatást, és publikálunk egy olyan összehasonlítást, amely többféle sportot is felölel és azt vizsgálja, hogy egy bizonyos sportolási tevékenység alatt mennyi kalóriát égetünk el. Elég egyszerű a képlet.  Mindezt úgy tettük, hogy hiteles forrásból származó adatok szerepelnek benne.

A különböző sportok kalóriaégetésének számításához segítségül hívtuk a KalóriaGuru.hu kalória kalkurátorát, a saját, Power Plate edzésen mért értékek kiszámításához pedig egy önkéntes hölgy vállalta, hogy az adatait publikálhatjuk, amit egy POLAR Loop Crystal és egy POLAR H7 pulzusmérő jeladó segítségével mértünk 12 alkalommal, hogy leteszteljük, milyen a Power Plate hatékonysága.

Az eredményeket egy infografikán összesítettük:

Amint láthatjuk az eredmény magáért beszél. 

30 perc alatt, egy közepes intezítású Power Plate edzéssel nagyságrendileg ugyanolyan hatékonyságot tudunk elérni, mint egy 60 perces más típusú testmozgással.

Elég jól hangzik és nagyon vonzó alternatíva is lehet a Power Plate, mint mozgásforma azoknak, akik szeretnék lerövidíteni az edzésidőt úgy, hogy a hatékonyságot nem csökkentik. 

Aki még nem győzött meg a fenti tanulmány és kételkedik, az próbálja ki és tesztelje saját magán, ezt lehet akár már ma is megteheti! 😉 Gyerünk, motiváld magad!

diétás receptek

A hatékony Power Plate edzésed mellett érdekel az is, hogy mit eszel?

Ugye te is tudod, hogy az edzésed 30%-ban járul hozzá az alakod formálásához (legyen az fogyás, formálódás vagy erősítés akár). Mellé kell tenned a másik 70%-ot is, ami egy jól beállított étrend, ami rád van szabva.

Ezért is alkottuk meg a DIÉTÁS ÉTREND.HU programot, amivel hatékonyan támogathatod meg az edzéseden végzett munkát.

Ez a teljes személyre szabott étrend kifejezetten neked van elkészítve, a te adataid alapján van megírva. Brutál hatékonyan működik, de csak nálad.

Érdekelnek a részletek? KATTINTS A KÉPRE ÉS OLVASD EL!

diétás receptek