Olvasási idő: 4 perc

Power Plate edzés gyakorlatokkal IGEN!

Mi azt állítjuk, hogy 30 perc alatt igenis végezhető hatékony edzés. Ezért összeszedtünk minden olyan fontos információt a Power Plate Gyorsulási Tréninggel kapcsolatban, amit tudni kell. A Power Plate vibrációs tréning gépen végzett edzésekkel hatékony kalóriaégetést érhetsz el, formálod, feszesíted vele a tested és kirobbanó közérzetre tudsz szert tenni. Mutatjuk mi is ez valójában:

Mit csinál a Power Plate gép, mint vibrációs tréner berendezés?

A Power Plate gépek a fitnesz technológia új generációját kínálja, az edzések egyik leghatékonyabb változatán, a Gyorsulási Tréningen keresztül. Ez a forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, mellyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódását váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak. Illetve ezek a Power Plate gépek nem hasonlíthatóak össze a kereskedelemben kapható más vibrációs tréner gépekkel. Ezek a gépek professzionális szerkezetek, több mint 180 kg önsúllyal bírnak, a vibrációja teljesen más elven működik, harmonikusan rezeg, vibrál. 

Mi az a Gyorsulási Tréning (vibrációs tréning) ? Milyen elven alapszik?

A Gyorsulási Tréning Newton második törvényére épül, ahol F = m x a. – Az erő egyenlő a tömeg és a gyorsulás szorzatával.

Míg a hagyományos gyakorlatoknál a tömeg növelésével növelik az erőt, addig a Power Plate gépek a gyorsulást a vibráció, a rezgés segítségével fokozzák.

Páros fiú edzés a Pulse Power Plate Mozgásstúdióban

A Power Plate gépek 3 dimenzióban mozdulnak el (fel-le, előre-hátra, jobbra-balra). Főképp fel és le vibrálnak az izomerő fokozása végett, a jobb-bal és az előre-hátra irányú rezgés az egyensúlyt és a koordinációt javítja. 

Hogyan működik ez az edzésmódszer?

Ez a nagy hatékonyságú edzésforma semmi más edzésformához nem hasonlítható. Zsírt éget, fokozza az izomtónust, javítja az egyensúlyt és növeli az erőt. A Power Plate géppel a stúdiót látogató vendégek átfogó, a teljes testet megmozgató edzést kapnak személyi edzőink segítségével, mely nyújtást, egyensúly fejlesztést, erőközpont edzést, izomerő növekedést és masszázst foglal magába. A rendszeresen végzett Power Plate gyakorlatokkal az eredmények gyorsan láthatóak: több erő, magasabb rugalmasság, határozottabb izmok és izomtónus, kevesebb cellulit és testzsír.

Fontostudni, hogy NEM csak állunk a gépen és rezgünk, hanem egy intenzív edzést végzünk!

A Gyorsulási Tréning működését példával is szemléltetve egy infografikán összesítettük:

Ki használhatja a vibrációs gépet?

Mindenki, aki megfelelő kondícióval rendelkezik és nincs abszolút vagy relatív kontraindikációja a Power Plate gép használatát illetően. További részletek a kontraindikációkkal kapcsolatban megtalálhatóak a weboldalunkon, amit a linkre kattintva olvashatsz: http://pulsepowerplate.hu/.

Mennyi időt vesz igénybe egy Power Plate edzés?

A Power Plate gépen végzett gyakorlatok fokozzák a teljesítményt, miközben növelik az edzés hatékonyság, mindössze 30 perc alatt megdolgoztatva az egész testet, hetente két, vagy három alkalommal. Általában 4 perc bemelegítés, 22 perc edzés és 4 perc nyújtás/masszírozás az edzésrend. Ettől természetesen az edzők eltérhetnek, amennyiben szükségesnek érzik a változtatást. 

Lehet 30 perc alatt hatásos edzésmunkát és kalóriaégetést elérni?

A megnövekedett gravitációs mező hatására, az izmok intenzívebb munkája révén az elégetett kalória mennyisége megfelel körül-belül egy egy órás edzőtermi tréningnek.

A Power Plate személyi edzés és egyéb testedzések kalóriaégetéseinek összehasonlításáról olvasd el a kalóriaégetésről írt korábbi cikkünket, ahol tesztekkel bizonyítottuk a Power Plate hatékonyságát.

Személyi edző mikor segít az edzésben?

Power Plate tréneri oklevéllel rendelkező szakképzett személyi edzőink természetesen minden alkalommal, a tréning első pillanatától koordinálják és segítik a vendégeinket, ez benne van az edzés árában. Az edzőink kezelik a gépeket, mondják és mutatják el az elvégzendő gyakorlatokat, ügyelve a helyes tartásra a végrehajtásuk közben. A maximális odafigyelés és szakértelem szükséges, csak így lehet a legjobb eredményt elérni.  Az edzést, a feladatokat mindenkinek egyénre szabva alakítják ki, a vendég kondíciójának, igényeinek és céljainak megfelelően, legyen az akár fogyás, formálódás, erősítés.

A Power Plate edzésekkel lehet hatékonyan fogyni?

A gépen végzett Power Plate gyakorlatok pozitív irányba befolyásolhatják az anyagcserét, ezáltal segítve a súlycsökkentést.

Az alap anyagcsere a pihenés közben felhasznált energia mennyisége (kalória). A fizikai, és kis mértékben a szellemi tevékenység is igényel energiát. Minél aktívabb valaki, annál több energiát éget. Ugyanakkor különbséget kell tenni a súlyvesztés és a zsírból történő fogyásból. Fontos, hogy a nem kívánt zsírt égessük el, miközben a zsírmentes izmokat megôrizzük, így javítva az általános testösszetételt. Egyre népesebb a Power Plate mozgásformát követők tábora.

Egyik közülük Judit, aki már több mint másfél éve jár hozzánk, hallgasd meg ő mit mondott rólunk és az edzésről:

Viszont akár el is olvashatod a többi vendégünk Power Plate edzés véleményét!

Viszont a Power Plate-en tréningezők nem csak az edzéstől fognak lefogyni, hanem a súlycsökkenést az is befolyásolja, hogy mennyire egészségtudatosan táplálkozik valaki. Az egészséges életmódnak része kell, hogy legyen a megfelelő étrend is, nem csak a rendszeres mozgás. Tudjuk az aranyszabályt: A siker 70%-ban a konyhában múlik, 30%-ban a mozgásstúdióban, edzőteremben.

Amennyiben szükséged van egy személyre szabott, diétás étrendre, ajánljuk a PULSE DIÉTÁS ÉTREND programunkat, amely önmagában is hatékony, de a Power Plate edzésekkel kombinálva brutális eredményekre számíthatsz! Kattins a képre a részletekért!

Pulse Diétás Étrend

Tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy a Power Plate személyi edzés hatékonyan fogyaszt és ezenkívül eredményesen formálja az izmokat. Emelett a humán alanyokon végzett vizsgálatok szerint a hason lerakódott zsírból többet lehet fogyni ezzel a módszerrel, mint a hagyományos fitnesz gyakorlatokkal.

Amennyiben te is kipróbálnád a Power Plate személyi edzést nálunk, a próbaedzésed most kedvezményesen 2 000 Ft. Foglald le az időpontod online, várunk szeretettel:

http://pulsepowerplate.hu/
szeptember 2019
hét ked sze csü pén szo vas
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456